Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινάει το Final 4 του Βερολίνου.

Λίγη ώρα μετά την άφιξη του Παναθηναϊκού στη γερμανική πρωτεύουσα είχαμε μεγάλη ένταση με πρωταγωνιστές οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! Περίπου 20 εξ αυτών περίμεναν την «πράσινη» αποστολή στο ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει, και καθώς αποβιβαζόταν από το πούλμαν, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των παικτών, ενώ έβρισαν τον Εργκίν Αταμάν και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του!

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού έγινε έξαλλος, τους «απάντησε» και ζήτησε, μάλιστα, την επέμβαση της ασφάλειας του ξενοδοχείου! Ένταση υπήρξε, εξάλλου και με τον Ματίας Λεσόρ. Η κατάσταση, ωστόσο, μεταφέρθηκε και στο λόμπι του ξενοδοχείου, με έναν οπαδό της Φενέρ να επιτίθεται σε μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού! Τελικά, όσοι δεν είχαν διαπίστευση αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Δείτε βίντεο από την ένταση:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο του Τι Τζέι Σορτς κόντρα στη Βαλένθια

O Φαρίντ παρέλαβε το MVP του Νοεμβρίου και έβγαλε selfie με το βραβείο!

Ζέρβας: «Δεν θα αργήσει η νέα ημερομηνία για Φενέρ – Κομβικό ν’ απαντήσει το ΟΑΚΑ»

Παναθηναϊκός-Βαλένθια: Επιστροφή για Γιούρτσεβεν, μέσα ο Γκραντ - Οι 12άδες του αγώνα

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Προτεραιότητα της Πολιτείας η δημόσια ασφάλεια κι όχι οι φαντασιώσεις του Δ.Γιαννακόπουλου»!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια της αναβληθείσας αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός καλύπτει όλα τα έξοδα της Φενέρ για το επόμενο ταξίδι της στον Πειραιά

Εuroleague: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε νέο συμβόλαιο με… δικαίωμα αποχώρησης

Δυσαρέσκεια στη Φενέρ για την αναβολή με Ολυμπιακό: «Αν γίνει το Παναθηναϊκός-Βαλένθια, τότε δεν τίθεται θέμα ασφαλείας»

Παναθηναϊκός AKTOR: Οδηγίες προς τους οπαδούς για τον σημερινό αγώνα με την Βαλένθια