Euroleague

Ρομπόλης, Ζέρβας, Πετρίδης από το Βερολίνο: Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε ρυθμούς Final Four!

Χρήστος Ρομπόλης, Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης έφτασαν στο Βερολίνο και μας βάζουν σε ρυθμούς Final 4. Δείτε το βίντεο με φόντο τον εμβληματικό τηλεοπτικό πύργο στο κέντρο της πόλης.

Η αποστολή του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πάτησε Βερολίνο! Χρήστος Ρομπόλης, Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης έφτασαν στη γερμανική πρωτεύουσα και μας βάζουν ήδη σε ρυθμούς Final 4.

Όσα συνέβησαν στις πτήσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για Βερολίνο, η συγκίνηση για την παρουσία Αλβέρτη στο αεροπλάνο των «πράσινων», η πίστη για ελληνικό τελικό, τι ισχύει με τα εισιτήρια και η ένταση έξω από το ξενοδοχείο του «τριφυλλιού».

Δείτε το βίντεο με φόντο τον εμβληματικό τηλεοπτικό πύργο στο κέντρο της πόλης:

@sporfm946 Ο ΣΠΟΡ FM βρίσκεται ήδη στο Βερολίνο για το Final 4 της Euroleague ?? ????Ο Χρήστος Ρομπόλης, ο Νίκος Ζέρβας και ο Γιώργος Πετρίδης θα σας μεταφέρουν όσα γίνονται στα στρατόπεδα των διεκδικητών του τίτλου, με επίκεντρο, φυσικά, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μείνετε συντονισμένοι #panathinaikosbc #olympiacos #euroleague #sporfm #fyp #fyp??viral #fypage #euroleaguefinalfour ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x