Επιστροφή στις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά στον Παναθηναϊκό, με το χθεσινό ρεπό για λόγους αποφόρτισης που έδωσε στους παίκτες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς το πρωί της Κυριακής (02/07) στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, εκεί όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρόσωπο της ημέρας δεν ήταν άλλος από τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε όλο το πρόγραμμα και μάλιστα έπαιξε και στο δίτερμα της ομάδας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα βίντεο με πλάνα από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, τις ομιλίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και το οικογενειακό διπλό.





Δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Τροστ-Εκόνγκ



Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για Παναθηναϊκό και Τροστ-Εκόνγκ δίνουν και παίρνουν, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχουν πλέον βάση αφού ο Νιγηριανός στόπερ της Γουότφορντ δεν απασχολεί τους «πράσινους».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί και βρισκόταν στη λίστα της ομάδας, ωστόσο εδώ και αρκετές ημέρες η περίπτωσή του δεν απασχολεί το «τριφύλλι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube