Γενικά

Φιλική τεσσάρα για Ντνίπρο

Από νίκη συνοδεύτηκε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της Ντνίπρο, που επικράτησε 4-1 της Χουστ.

Νικηφόρα συνέχισε την προετοιμασία της η Ντνίπρο, που επικράτησε 4-1 της Χουστ στο δεύτερο φετινό της φιλικό, στο Ουζόροντ.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League άνοιξε το σκορ στο 23’, όταν ο Κογκούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από μπαλιά... πάρε-βάλε του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Βόλου, Πουρίτα.

Δώδεκα λεπτά αργότερα, η Ντνίπρο έφτασε και σε δεύτερο γκολ, με τον Γκορμπούνοφ να βλέπει εκτός εστίας τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να σκοράρει με καταπληκτική μακρινή λόμπα μετά από αστραπιαία αντεπίθεση.

Η Χουστ έφτασε στη μείωση του σκορ στο 75’, όταν ο Λούτσιφ βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον απέφυγε για να τελειώσει ιδανικά τη φάση μετά από αντεπίθεση.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Ολεξάντρ Κούτσερ έφτασε σε δύο γκολ ακόμα, με τον Κιβίντα να σκοράρει από κοντά στο 82’ και τον Ζντάνοφ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα πέντε λεπτά μετά, με άψογο πλασέ σε τετ α τετ.

Η ενδεκάδα της Ντνίπρο

Μίσακ (46’ Βάλεφ), Γκορμπούνοφ (46’ Καπλιένκο), Φεντόριφ , Άνταμιουκ, Πάσιτς, Μπαμπένκο (64’ Καν), Κογκούτ (58’ Χατζίεφ), Πουρίτα (46’ Ρουμπίνσκι), Τάντσικ, Μπλάνκο (64’ Ζντάνοφ), Χουτσούλιακ (64’ Κιβίντα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x