Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος πραγματοποίησε Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο είχε μεγάλη ατζέντα καθώς πέραν του γηπεδικού υπήρχαν και άλλα ζητήματα.

Αρχικά εγκρίθηκε από το Δ.Σ. η συμφωνία της «μάνας του λόχου» με την ΠΑΕ για το γηπεδικό θέμα και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διμερούς συμφωνίας.

Από κει και πέρα υπήρξε αλλαγή στο πόστο του προέδρου της οικονομικής επιτροπής καθώς έγινε δεκτή η παραίτηση του Γιάννη Αντωνιάδη (από 7 Ιανουαρίου) και τη θέση του πήρε ο Αθανάσιος Αραγιάννης.

Στο μεταξύ υπήρξε αλλαγή στον τιμ μάνατζερ του τμήματος esports του «τριφυλλιού» καθώς νέος υπεύθυνος ανέλαβε ο Παρασκευάς Σπηλιόπουλος.

Σε ότι αφορά το τμήμα πυγμαχίας επιστρέφει κανονικά στις τάξεις του Συλλόγου με υπεύθυνο τον Θοδωρή Ριτζάκη παύοντας ωστόσο το διοικητικό μοντέλο ανάθεσης που υπήρχε στο τμήμα .

Επιπλέον, ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Μπάτραλη και κάνει αποδεκτή τη δωρεά του αμαξιού του Κώστα στον Σύλλογο για τις ανάγκες του Α.Ο. και των τμημάτων ΑμεΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της συνεδρίας έγινε αγιασμός και κόπηκε η ετήσια πίτα και το φλουρί πέτυχε ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος. Λίγο νωρίτερα κόπηκε και η πίτα των εργαζομένων του Συλλόγου και τυχερός αναδείχτηκε ο κ. Γιάννης Πριόβολος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες

Μεταγραφές πινγκ πονγκ περιόδου 2026-2027: Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Σλοβένο Γιόργκιτς κι ο Παναθηναϊκός τη Γιαπωνέζα Όγιο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μένουν στο κυνήγι της προνομιούχου 17ης θέσης οι παίδες

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Με τρεις νίκες στον όμιλο οι νεάνιδες προχώρησαν στα πλέι οφ 1