Με μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση 15 λεπτών θα διεξαχθεί το σημερινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Παναθηναϊκού απέναντι στην Πετρολούλ.
Συγκεκριμένα, η τρίτη φιλική αναμέτρηση των «πρασίνων» επί αυστριακού εδάφους είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 19:00, ωστόσο, μια μικρή καθυστέρηση της ρουμάνικης αποστολής στο να φτάσουν στο γήπεδο, οδήγησε στην απόφαση να αλλάξει η ώρα.

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε η σέντρα της αναμέτρησης να πραγματοποιηθεί στις 19:15, εκεί όπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Φίλιπ Τζούριτσιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Ενδεχομένως λανθασμένες οι καλοκαιρινές αποφάσεις - Ίσως το Champions League επηρεάζει το μυαλό των παικτών»

Τετέι: «Ο κόουτς μού έχει δώσει ρόλο που μπορώ ν' ανταπεξέλθω - Με τον καιρό θα γίνω ακόμα καλύτερος»!