Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Δίτερμα σε χαλαρούς ρυθμούς πριν από το φιλικό

Προπόνηση με διπλό περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό ενόψει του αποψινού (04/07) φιλικού με την Πετρολούλ. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

* Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα την Πετρολούλ (19:00) στο τρίτο φιλικό τεστ επί αυστριακού εδάφους γι' αυτό και η πρωινή προπόνηση στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας δεν είχε υψηλή ένταση, αλλά πιο χαλαρούς ρυθμούς.

* Οι «πράσινοι», μετά το καθιερωμένο ζέσταμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:
ΡΟΖ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπιλάλ.
ΜΑΥΡΟΙ: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Κάτρης, Φικάι, Χουάνκαρ, Ζέκα, Τρουιγιέ, Κλάινχαϊσλερ, Καμπετσής, Καλοσκάμης, Γερεμέγεφ.

* Ο Σέρβος προπονητής παρακολουθούσε τους ποδοσφαιριστές του στο διπλό, μη θέλοντας να ανεβάσει τους ρυθμούς, αφού ακολουθεί τόσο το σημερινό φιλικό με την Πετρολούλ, όσο και το αυριανό με την ΤΣΣΚΑ 1948. Γι' αυτό και το πρωινό πρόγραμμα δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Το σκορ στο διπλο ήταν 1-1 με γκολ των Βέρμπιτς και Καλοσκάμη.

* Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δε συμμετείχαν στο διπλό έκαναν συντήρηση με κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρούς χώρους και σπριντάκια. Οι Αϊτόρ και Ιωαννίδης δε συμμετείχαν στην προπόνηση για να αποφορτιστούν και δε θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x