Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Με Τζούριτσιτς, απουσίες και… νέους ο Παναθηναϊκός στο φιλικό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αποψινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πετρολούλ και επανέλαβε ότι υπάρχει καθυστέρηση στην απόκτηση στόπερ.

Τα τελευταία δεδομένα πριν το τρίτο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Πετρολούλ, αλλά και τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Σήμερα είχαμε προπόνηση το πρωί στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Γιοβάνοβιτς θα μοιράσει τον χρόνο σε 60’ και 30’. Παράλληλα, θα απουσιάσουν πολλοί βασικοί. Ιωαννίδης και Αϊτόρ δεν έκαναν προπόνηση, έκαναν αποφόρτιση και δεν θα παίξουν το απόγευμα. Σένκεφελντ, Μπερνάρ, Σπόραρ, Ρούμπεν και Μαντσίνι επίσης πιθανότατα δεν θα παίξουν με την Πετρολούλ. Θα δούμε για ένα διάστημα Γερεμέγεφ και Μπιλάλ στην επίθεση, επίσης τον Τζούρισιτς με τον Μλαντένοβιτς. Εχει αποφασίσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα παιδιά, για να δει και την κατάστασή τους, αλλά και κάποια πράγματα», ανέφερε σχετικά.

Ερωτηθείς για τον Τζούριτσιτς, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Σέρβος μέσος είναι πολύ έξυπνος παίκτης, βλέπει γήπεδο και έχει την κάθετη πάσα, όντας ένα χαφ που είχε ανάγκη το «τριφύλλι» και μεγαλώνει τον ανταγωνισμό με τον Μπερνάρ για την θέση 10.

Ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι ο στόπερ έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα, παρότι καταλαβαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει συγκεκριμένους στόχους και δεν θέλει να πάρει κάποιον παίκτη που να μην είναι η επιθυμητή επιλογή.

Ενώ μιλώντας για τα νέα εισιτήρια διαρκείας των «πράσινων», επισήμανε πως πήγαμε από το ένα άκρο στο άλλο με τις τιμές, που πέρυσι ήταν φτηνές και φέτος έγινε κατακόρυφη αύξηση του, εκτιμώντας πως ένα ποσοστό 20%-30% θα ήταν πιο νορμάλ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x