Με τα… μπούνια μπήκε στο ματς κόντρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αγγίζει το γκολ σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο λεπτό!

Αρχικά, στα δέκα δευτερόλεπτα, ο Βαγιαννίδης έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Ιωαννίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας και έκανε το γύρισμα που δεν εκμεταλλεύτηκε κάποιος συμπαίκτης του.

Δευτερόλεπτα μετά, ο Ιωαννίδης ρόλαρε πάνω στον Τζανετόπουλο και έκανε το πλασέ που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας, με τον Μλαντένοβιτς να παίρνει το ριμπάουντ και να εκτελεί από τα όρια της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μια ανάσα από την επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς έως το 2029 είναι η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο