Stoiximan Super League

Αλαφούζος: «Πέρυσι είχαμε παίκτες στο νοσοκομείο χωρίς καμία κόκκινη, ελπίζω να μην έχουμε πάλι τραυματισμούς»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με tweet το σκληρό παιχνίδι της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό και θυμήθηκε το περσινό ματς, όπου υπήρχαν τραυματισμοί παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και «καμία κόκκινη».

Την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου προκάλεσε το σκληρό παιχνίδι της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα του μεταξύ τους αγώνα στη Φθιώτιδα.

Με αφορμή τα συνεχόμενα μαρκαρίσματα των γηπεδούχων σε πολλούς παίκτες του «τριφυλλιού», ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» με τιτίβισμά του στο Χ (πρώην Twitter) στάθηκε στο περσινό ματς, στο οποίο παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τραυματίστηκαν σοβαρά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πέρυσι στη Λαμία είχαμε έξι τραυματίες και οι πέντε κατέληξαν στο νοσοκομείο. Καμία κόκκινη κάρτα. Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τραυματισμούς…».

Θυμίζουμε, στο περσινό παιχνίδι είχαν τραυματιστεί ο Αϊτόρ (πριν τραυματιστεί σοβαρά με τον Άρη), ο Τσέριν και ο Ιωαννίδης. Ο Σλοβένος μέσος και ο Έλληνας επιθετικός δέχθηκαν σκληρά μαρκαρίσματα και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν. Ο Παλάσιος, επίσης, δεν κατάφερε να συνεχίσει μετά από ένα τάκλιν, που δέχθηκε, όμως ο πιο σοβαρά τραυματισμένος ήταν ο Αλέξις Τρουιγιέ, ο οποίος δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του, υπέστη ρήξη χιαστού και τέθηκε νοκ-άουτ για μήνες. Μετά το ματς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, δηλαδή, ο Γιοβάνοβιτς μετρούσε στο απουσιολόγιο του πέντε τραυματίες, απόρροια του αντιαθλητικού παιχνιδιού των γηπεδούχων, το οποίο είχε ανεχθεί ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς.

Στο σημερινό παιχνίδι και παρότι ήδη έχουν γίνει κάποια πολύ σκληρά μαρκαρίσματα από πλευράς Λαμίας, ο διαιτητής Μανούχος έχει βγάλει μία κίτρινη. Στον Βαγιαννίδη…

Η ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x