Με τις… αναμενόμενες απουσίες θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο τον Πανσερραϊκό, αύριο (29/10) το απόγευμα, ο Παναθηναϊκός, καθώς η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε σήμερα (28/10) στο Κορωπί χωρίς νέα προβλήματα.

Έτσι λοιπόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν θα έχει στην διάθεση του τόσο τον Χουάνκαρ, όσο και τους Χόρντουρ Μάγκνουσον, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, όλοι τους τραυματίες.

Παράλληλα, με βάση τα δεδομένα προβλήματα, το «τριφύλλι» αναμένεται να έχει και αλλαγές στην 11άδα του σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, απέναντι στη Ρεν.

Ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, αφού στα μετόπισθεν τα… κουκιά είναι μετρημένα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφουν στην αποστολή οι Ζέκα και Τσόκαϊ, που πήραν πρόσφατα χρόνο συμμετοχής με την δεύτερη ομάδα των «πράσινων».

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στα τελειώματα. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Χουάνκαρ, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον, Ξενόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας – Το πρόγραμμα της «Ένωσης»

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ διόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο τις ανορθογραφίες του Ολυμπιακού»

Αθανασίου: Κυρίως πνευματικό παρά αγωνιστικό το θέμα του Παναθηναϊκού - Να κόψουν το λαιμό τους και να πάρουν το Κύπελλο

Καρυπίδης: «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Τσορμπατζόγλου: «Έπρεπε να δώσει τον τίτλο στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός Θεός-MVP ο Λουτσέσκου»

Ανατριχιαστικός Μιχαηλίδης: «Eίναι τα 40 του μπαμπά μου, του υποσχέθηκα να του πάω το πρωτάθλημα»

Eπικός Τζίμας: «Aύριο δίνω πληροφορική στο σχολείο, έχω διαβάσει, αλλά πρώτα γιορτάζουμε»!

Χορτάσαμε γκολ, αλλά...: Μια ανάσα από την κατάρριψη ιστορικού ρεκόρ οι ομάδες της Stoiximan Super League!

ΑΕΚ… η επόμενη μέρα: Οι «φευγάτοι», τα ερωτηματικά και η πρόκληση του Conference

Ολυμπιακός: Και τώρα… τελικός με διπλό κίνητρο