Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Λοντίγκιν και οι άλλες πιθανές αλλαγές που ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Πανσερραϊκός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα. Με την ΑΕΚ, επειδή το είδα το παιχνίδι, είχε πάρα πολλές ευκαιρίες η ΑΕΚ και δύσκολα θα κρατούσε το ένα γκολ.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά τον Πανσερραϊκό και έρχεται λίγες ημέρες από ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τη Ρεν, και δεν έρχεται με καλή ψυχολογία, για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι στη Λεωφόρο
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Υπάρχει μία απογοήτευση, όμως καλούνται να γυρίσουν τον διακόπτη, και ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικήσει σήμερα, για να περιμένει να δει τι θα κάνουν οι αντίπαλοί του. Ξέρουν ότι θα είναι ένα από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια με ομάδα από τη περιφέρεια. Δεν ξέρω αν θα πάει για μαζικές αλλαγές, οκτώ – εννιά αλλαγές, ο Γιοβάνοβιτς. Ο Γιοβάνοβιτς συνηθίζει στο τέταρτο παιχνίδι να κάνει μαζικές αλλαγές, όπως συνέβη μετά τον αγώνα με την Μακάμπι που υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο».

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέληξε, αναφερόμενος στις αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν στο αρχικό σχήμα: «Μπορεί να υπάρξει μία αλλαγή στον τερματοφύλακα και να παίξει ο Λοντίγκιν αντί του Μπρινιόλι στην εστία. Ο Λοντίγκιν έχει πάρει κάποια παιχνίδια και ίσως σήμερα συμβεί αυτό. Δεν μπορώ να κάνω εκτιμήσεις για τις υπόλοιπες θέσεις, ίσως πάει ο Αράο πίσω στο κέντρο της άμυνας, για να πάρει μία ανάσα ο Σένκεφελντ και δεν μπορώ να αποκλείσω να παίξει ο Βέρμπιτς ως βασικός. Επίσης, μπορεί να παίξει ως βασικός ο Σπόραρ αντί του Ιωαννίδη, που δεν ξεκουράστηκε κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x