Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κάποιες αλλαγές θα γίνουν από τον Γιοβάνοβιτς, θέλει μεγάλη προσοχή ο Πανσερραϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα του Παναθηναϊκού, που θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε μία πολύ καλή ομάδα.

Το εγκώμιο του Πανσερραϊκού έπλεξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας το πρέπει που έχει ο Παναθηναϊκός για νίκη, αλλά και το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα.

«Ο Πανσερραϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, έδειχνε από τα φιλικά το καλοκαίρι ότι θα ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Γκαρσία φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, παρουσιάζει μια ομάδα, που δεν παίζει πίσω φουλ. Είναι από τις καλές ομάδες, το γνωρίζουν καλά στον Παναθηναϊκό και το έχει μεταφέρει αυτό στους παίκτες ο Γιοβάνοβιτς. Μην ξεχνάμε ότι το ματς της Πέμπτης ήταν υψηλής έντασης, είχε πάρα πολλά τρεξίματα. Το μυαλό πρέπει να φύγει από το ένα ματς και να πάει στο άλλο.

Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια, από το αποτέλεσμα με τη Ρεν, αλλά θα πρέπει να γυρίσει το κουμπί και να πάει να πάρει ένα παιχνίδι με το πρέπει να είναι με κεφαλαία γράμματα. Έχει πάρα πολλές επιλογές ο Γιοβάνοβιτς, που του δίνουν τη δυνατότητα να πάει σε αλλαγές. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα πάει σε 8-9 αλλαγές, όπως άλλες φορές. Αντιθέτως κάποιοι φορμαρισμένοι παίκτες μπορεί να είναι στην 11άδα όπως ο Παλάσιος ή ο Ιωαννίδης. Δεν αποκλείω να δούμε τον Αράο στο κέντρο της άμυνας γιατί ο Σένκεφελντ έχει συνεχόμενα ματς και ο Γεντβάι θέλει διαχείριση
», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν θα έχουμε sold out όπως σε άλλα ματς των «πράσινων», αλλά το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο, αφού έχουν μείνει περίπου 600 εισιτήρια αδιάθετα.

Ο Νικολογιάννης, τέλος, επανέλαβε ότι την προσεχή Δευτέρα ο Παναθηναϊκός θα κάνει έφεση για να παραβρεθεί και στην Επιτροπή Εφέσεων, προκειμένου να επαναλάβει τις θέσεις του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την διακοπή.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x