Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη μετά από σχεδόν έξι χρόνια απουσίας έχει ξεκινήσει, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να αναμένεται στην πόλη την Πέμπτη! Η παρουσία του δεν θα είναι απλώς συμβολική, αλλά ουσιαστική και καθοριστική για την πορεία του συλλόγου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Σαββίδης θα ξεκινήσει άμεσα κύκλο επαφών με όλα τα πρόσωπα-κλειδιά, που έχει επιλέξει να διαχειριστούν τα σημαντικά ζητήματα της ομάδας. Από τα μεταγραφικά και το γηπεδικό, μέχρι τις υποδομές και τον συνολικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, όλα θα τεθούν επί τάπητος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, δεν θα μεταβεί πρώτα στη Χαλκιδική. Αντιθέτως, θα εγκατασταθεί αρχικά στη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή του να έχει άμεση και ενεργή εμπλοκή στα κρίσιμα θέματα του ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.