Πορτογαλικά Μέσα συνδέουν τον ΠΑΟΚ με 19χρονο αμυντικό μέσο που έμεινε ελεύθερος από την Πόρτο!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη χώρα της Ιβηρικής, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Βάσκο Σάντος, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Πόρτο.
Ο Σάντος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μποαβίστα, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στην Πόρτο, χωρίς όμως να έχει αγωνιστεί με την πρώτη της ομάδα.
Συνολικά, έχει πραγματοποιήσει 22 εμφανίσεις με την Κ19 της Πόρτο, ενώ έχει χριστεί διεθνής με τις Κ16 και Κ17 της εθνικής Πορτογαλίας.
Vasco Santos pode ser reforco do PAOK, segundo apurou o Diario de Transferencias.
— Diario de Transferencias (@DTransferencias) July 7, 2025
O medio de 19 anos representou o FC Porto na ultima temporada. pic.twitter.com/087snACEuf
Διαβάστε Επίσης
Την Τρίτη ταξιδεύει για Κοπεγχάγη ο Κοτάρσκι - Υπογράφει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ «Αποφάσισε να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Οζντόεφ» Πρώην συμπαίκτης του Τέιλορ: «Προσπάθησα να το πείσω να μείνει αλλά…»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






