Δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για την επιστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, για την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν στις 22 Ιουνίου στη Νέα Μεσημβρία και στις 3 Ιουλίου θα αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία, όπου θα «χτιστεί» η ομάδα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου με πρώτο στόχο τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa Confrence League.

Ο συγκεκριμένος στόχος δεν είναι εύκολος και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Τούμπα και το Ροστόφ, με την ελπίδα ότι σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστα νέα για την ενίσχυση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Το προηγούμενο διάστημα αποχώρησαν πέντε παίκτες και οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν αφορούν τη μεσοεπιθετική γραμμή του «Δικεφάλου του Βορρά». Συγκεκριμένα, χρειάζονται δύο επιθετικοί, ένας εξτρέμ και ένας κεντρικός μέσος, οι οποίοι θα μπορέσουν να δουλέψουν στην Ολλανδία και θα δέσουν με τους υπόλοιπους παίκτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.