Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Οι επτά υποψήφιοι για τον τίτλο του MVP της σεζόν

Η σεζόν ολοκληρώθηκε κα στον ΠΑΟΚ έγιναν γνωστοί οι επτά υποψήφιοι για τον MVP της φετινής περιόδου που θα κερδίσει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος».

Επτά παίκτες του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, με τον νικητή να κατακτά το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος».

Οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων του Βορρά» είναι οι: Ντόμινικ Κοτάρσκι, Ινγκι Ίνγκασον, Ντάγκλας Αουγκούστο, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Κάλεντ Νάρεϊ, Μπράντον Τόμας και Άντρια Ζίβκοβιτς.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Επτά παίκτες θα μπουν στην μάχη για τον τίτλο του πολυτιμότερου. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App ανοίγουν τις κάλπες τους και ζητούν να ψηφίσετε τον παίκτη που θα πάρει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» της σεζόν 2022-23. Ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοχος;

Τη σεζόν 2013-14 ήταν ο Λίνο που κατέκτησε το πρώτο βραβείο κι απέδειξε σε όλους πως η ηλικία δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Την δεύτερη ο Εργκούς Κάτσε, διασώθηκε σε μία κακή σεζόν για την ομάδα. Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους και συνέβαλε τα μέγιστα στο να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-17.

Στη συνέχεια τα ηνία πήρε ο αρχηγός! Οι σεζόν 2017-18 και 2018-19 ήταν υπόθεση του Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα και την οδήγησε σε μία διετία απόλυτης κυριαρχίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την σεζόν 2019-20, ο Γιόσιπ Μίσιτς έκανε μία εξαιρετική χρονιά και ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού, ενώ την επόμενη σεζόν ο Χρήστος Τζόλης έπαιξε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας σύμφωνα με τη δική σας γνώμη.

Την περσινή σεζόν ο Γιάσμιν Κούρτιτς ήρθε από την Ιταλία με… σπασμένα φρένα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και φυσικά ήρθε πρώτος στις επιλογές του κοινού».

Ψηφίστε μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App αυτόν που θεωρείτε ως τον BOX MVP της σεζόν 2022-23.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x