Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρέπει να κατεβάσει τον πήχη για τον φορ ο ΠΑΟΚ»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά την ενίσχυση που απαιτείται να γίνει στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στον ΠΑΟΚ δεν γίνονται πολλά-πολλά και αυτό δημιουργεί έναν μεγαλύτερο εκνευρισμό, καθώς οι φίλοι της ομάδας θα ήθελαν πιο γρήγορα τις εξελίξεις που δεν βλέπουν σε μεταγραφικό επίπεδο. Νιώθω ότι για τον σέντερ φορ είναι δύσκολο να ξεπεραστούν κάποιες καθυστερήσεις, κάτι που αν δεν προχωρήσει θα αποτελεί πρόβλημα. Δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να ρίξει τον πήχη, αλλά η πίεση των ημερομηνιών είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ο Πούκι είναι ένας παίκτης που ακούστηκε και μένει να φανεί τι θα γίνει. Πρέπει να αποκτήσει δύο φορ, έναν μεσοεπιθετικό και έναν χαφ υψηλού επιπέδου, που θα ανεβάσουν ποιότητα την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από τις δηλώσεις του Λουτσέσκου, κρατάμε πώς έχασε τον τελικό του Κυπέλλου. Τον έχασε και με ευθύνη δική του, αλλά και επιλογές που έκανε. Τον τρελαίνει ότι δεν κερδίζει και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στον ίδιο. Για το μέλλον του τα πράγματα είναι ξεκάθαρα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x