Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 6ης αγωνιστικής πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο γκολκίπερ της Λαμίας δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή της ομάδας του στη φυσική της έδρα, ενώ σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο δήλωσε πως η εμφάνισή του δεν αποτελεί απάντηση στους ανθρώπους των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ όμορφο να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, μας είχε λείψει. Είναι πολύ σημαντική διάκριση για μένα αλλά δεν πρέπει να σταθώ εδώ, η διάρκεια είναι αυτή που διακρίνει έναν αθλητή. Ήταν πολύ σημαντική νίκη και μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ερχόμασταν από δύσκολο πρόγραμμα και νομίζω πως με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αξίζαμε κάτι περισσότερο. Η βαθμολογική συγκομιδή μας ικανοποιεί και ευχόμαστε σε ανάλογη συνέχεια».

Για το αν απέδειξε κάτι στους ανθρώπους του Πανιωνίου: «Όχι, πράγματα έχω να αποδείξω στον εαυτό μου και στους προπονητές μου στη Λαμία, τον κύριο Τεννέ και τον κύριο Μουντάκη. Σαν σωστός επαγγελματίας πρέπει να παίξω όπως πάντα με το 100% των δυνατοτήτων μου δηλαδή».

Τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει και αφιέρωση του βραβείου του: «Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα γιατί είναι συνολική η προσπάθεια, το αφιερώνω επίσης στον κύριο Τεννέ και στον προπονητή τερματοφυλάκων, κύριο Μουντάκη, που με έχουν στηρίξει πολύ και τους ευχαριστώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία