Η Ελλάδα κατέκτησε συνολικά πέντε μετάλλια στο διεθνές τουρνουά πάλης «Nikolae Grehov» στη Ρουμανία, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του αθλήματος είναι μεγάλο και το πλέον σημαντικό είναι ότι οι επιτυχίες ήρθαν λίγο πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17.

Η χώρα μας κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια με τους Αρίωνα Κολιτσόπουλο (65κ.), Νίκο Γιακουνίδη (92κ.), Δημήτρη Θάνο (110κ.). Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Αθανασίου (71κ.), ενώ το χάλκινο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος ο Βασίλης Παπαγεωργίου (51κ.).

Οι επιτυχίες των αθλητών μας έδωσε στην Ελλάδα την δεύτερη θέση στη γενική βαθμολογία της διοργάνωσης.

Οι Έλληνες πρωταθλητές θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στην Τιμισοάρα μαζί με άλλες πέντε χώρες (Μολδαβία, Κροατία, Τσεχία, Ουκρανία, Εσθονία) μέχρι το Ευρωπαϊκό (12-15/06/2022).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13