Στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά από τη βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι αναφέρθηκε αρχικά ο ρεπόρτερ των «πρασίνων», Γιώργος Πετρίδης  στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δύσκολη κατάσταση και πρωτόγνωρη αυτή που βιώνουν οι πράσινοι. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός αν είχε χάσει από ανώτερες ομάδες θα μπορούσαμε να βρούμε δικαιολογίες. Τώρα δεν υπάρχουν. Ούτε διαβολοβδομάδα υπήρχε, ούτε τραυματισμοί, μόνο ο Νένοτβιτς ήταν εκτός. Αυτό πονάει γιατί δεν μπορούν να πιστέψει ο κόσμος αυτό που βλέπει.

Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για την ώρα τίποτα γιατί η ομάδα στη Θεσσαλική. Με την επιστροφή τους θα έχουμε μια παρέμβαση των Αλβέρτη Διαμαντίδη. Επειδή και οι δυο ήταν παίκτες και έχουν ζήσει δύσκολες εποχές στην καριέρα τους και ξέρουν την ψυχολογία του αθλητή εκεί θα πρέπει να εστιάσουν και να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Δεν γίνεται να μην υπάρχει εγωισμός στους παίκτες και να βλέπουν την ομάδα να καρτερεύει και να μην αντιδρούν»
, ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τη στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπο του Δημήτρη Πρίφτη: «Είναι δεδομένο πως ο Πρίφτης στηρίζεται από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι το θετικό ότι βγαίνει από την ΚΑΕ αυτή η στήριξη, ενώ παλαιότερα αυτό δεν συνέβαινε. Έχει αλλάξει η νοοτροπία στον σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από αποτελέσματα. Τον βοηθάει το πρόγραμμα που ακολουθεί καθώς αν κάνει τις τρεις νίκες με ΠΑΟΚ, Ούνιξ και ΑΕΚ ψυχολογικά θα γυρίσει το κλίμα».

Τέλος αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Φέρελ τονίζοντας πως θα πρέπει να παίξει στο πρωτάθλημα στη θέση είτε του Νέντοβιτς είτε του Πέρι ώστε να βρει ρυθμό και να αρχίσει να προσαρμόζεται στην Ευρώπη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube