Ελλάδα

Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε -δίχως προβλήματα- η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League (7/11, 17:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο κλειστό της Πυλαίας, ενώ είχε προηγηθεί η προπόνηση στο Αλεξάνδρειο την Παρασκευή.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ευχαρίστησαν τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και του Άρη, που παραχώρησαν τα γήπεδά τους.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στον τραυματία Νέντοβιτς, ενώ εκτός εξάδας των ξένων έχει μείνει ο Φλόιντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x