Στο μήνυμα που έστειλε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου μέσω των social media, ο Λευτέρης Πετρούνιας στάθηκε κυρίως στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και στον επόμενο μεγάλο στόχο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αποκάλυψε ότι αγωνίστηκε με σημαντικό πρόβλημα στη μέση, δείχνοντας το μέγεθος της προσπάθειας που κατέβαλε για να φτάσει στην κορυφή. Παρά το απρόοπτο, κατάφερε όχι μόνο να παρουσιαστεί έτοιμος στον τελικό, αλλά και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας την ποιότητά του.

Παράλληλα, έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχει πλέον εξασφαλιστεί και πως η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά εκεί, με τη δουλειά να συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τα καταφέραμε! Χωρίς μέση σε αυτόν τον αγώνα αλλά κλείδωσε η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Οκτώβρη και τώρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13