«Δυνατά» για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον τελικό των κρίκων το Μεγάλο Σάββατο στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα στην Τουρκία. Αυτό αναφέρει στο μήνυμά του ο Λευτέρης Πετρούνιας στο οποίο κάνει γνωστό ότι είχε κάποιες μικροενοχλήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα που δεν του επέτρεψαν να κάνει προπόνηση.

«Ο στόχος στον προκριματικό επετεύχθη ! Δεν κατάφερα να αποφύγω κάποια λάθη και σίγουρα οι τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση λόγω μικροενοχλήσεων δεν βοήθησαν σε αυτό με αποτέλεσμα η εμφάνισή να είναι μακριά από αυτό που μπορώ να πετύχω!

Το Μεγάλο Σάββατο στις 15:00 στην ΕΡΤ ξεκινάει ο τελικός των Κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας και θα χρησιμοποιήσω όση εμπειρία διαθέτω για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Πάμε Δυνατά για ακόμη μια φορά!», είναι το μήνυμά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έναρξη στις εγγραφές μελών της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό – Τι ισχύει για το γήπεδο στον Βοτανικό

Η Τόλιου ξανά πρώτη Ελληνίδα στην παγκόσμια κατάταξη της ITTF – Σημαντική άνοδος Σγουρόπουλου, Σταματούρου

Στην οκτάδα του διπλού μικτού Ρηνιώτης/Τέρπου στην Κωνσταντινούπολη

Αναβάθμιση στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο - Νέοι δρόμοι για επιτυχίες στο κανόε καγιάκ

Στη δεύτερη προκριματική φάση αποκλείστηκε ο Σγουρόπουλος στο WTT Feeder της Κωνσταντινούπολης

Πανελληνιονίκες οι Τοπαλίδης, Χατζηγιάννης, Μανιαδάκης και Κανδύλης

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Θριαμβευτής ο Βάτσλαβ Γέζεκ – Νίκη Άντερσεν στο φινάλε, τρίτος ο Αρβανίτου

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η Πάρνηθα κρίνει τον νικητή – Σκληρή μάχη στο 4ο ετάπ

Τρίτη θέση ο Χατζηκυριάκος στην κλάση 6 του Para TT Challenger της Σλοβενίας

Επιστρέφουν στις διεθνείς διοργανώσεις της ΔΟΕ οι Λευκορώσοι αθλητές