Ορίστηκε για τις 23 με 26 Ιουνίου ο αγώνας που θα κρίνει την πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η παγκόσμια ομοσπονδία οριστικοποίησε την ημερομηνία του παγκοσμίου Κυπέλλου της Ντόχα, όπου ο άρχοντας των κρίκων θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την τελευταία ευκαιρία για πρόκριση στο Τόκιο.

Για να το καταφέρει, ο Έλληνας πρωταθλητής θα πρέπει να πάρει τη νίκη στον αγώνα με βαθμολογία μεγαλύτερη από 15.333β, ώστε να προσπεράσει τον Κινέζο Λιου Γιάνγκ στη συνολική κατάταξη.

Ακόμα και αν ο Πετρούνιας κερδίσει τον αγώνα, αλλά με χαμηλότερη βαθμολογία, ο Κινέζος θα είναι αυτός που θα έχει την προτεραιότητα για την πρόκριση.

Πάντως, ο κορυφαίος αθλητής των κρίκων έχει... τρομάξει τον αντίπαλό του, αφού στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, στο Ευρωπαϊκό της Βασιλείας, έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, πετυχαίνοντας δύο νίκες με μεγαλύτερο σκορ από αυτό που κυνηγάει στην Ντόχα (15,400 β. στον τελικό και 15,366 β. στον προκριματικό).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΑΚΑ: Νέα περίφραξη 7,5 χιλιομέτρων και αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας

Τετραήμερο δράσεων στο Αμοργιανό Φεστιβάλ 2026 «Vikelas Sports & Aegean Blue Classic Car IDORO»

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026