Ο Ζοσέ Μουρίνο έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την σεζόν 2016/18 και ο Πολ Πογκμπά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sky Sports» αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον τότε προπονητή του.

«Αυτό που έχω τώρα με τον Όλε είναι διαφορετικό, δεν θα πήγαινε ενάντια στους παίκτες. Ίσως ο Σόλσκιερ να μην τους διάλεξε, αλλά δεν είναι ότι τους παραμέρισε σα να μην υπάρχουν πια. Αυτή είναι η διαφορά του Μουρίνιο και του Όλε.

Κάποτε είχα εξαιρετική σχέση με τον Μουρίνιο, ο καθένας μπορούσε να το δει αυτό και την επόμενη ημέρα δεν ήξερες τι συμβαίνει. Αυτό είναι το παράξενο με τον Μουρίνιο και δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί δεν καταλαβαίνω ακόμα»
, ανέφερε ο 28χρονος Γάλλος για τον «Special One».


Διαβάστε ακόμα
Μουρίνιο: «Γνωρίζω γιατί πετάμε βαθμούς, αλλά δεν είμαι έτοιμος να το συζητήσω»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!