Αγγλία

Μουρίνιο: «Γνωρίζω γιατί πετάμε βαθμούς, αλλά δεν είμαι έτοιμος να το συζητήσω»

Αν και, όπως δήλωσε, γνωρίζει το πού οφείλεται ότι η Τότεναμ δεν καταφέρνει να κερδίσει τα παιχνίδια που προηγείται, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν νιώθει έτοιμος να το μοιραστεί.

Ιδιαίτερα... κρυψίνους παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο σχετικά με την αδυναμία της Τότεναμ να εξαργυρώνει το προβάδισμά της στους αγώνες της (τελευταίο σχετικό παράδειγμα το εντός έδρας 1-3 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της ομάδας του με την Έβερτον (16/4, 22:00), αποκάλυψε ότι γνωρίζει το γιατί συμβαίνει αυτό. Ωστόσο, όσο κι αν επέμενε ο δημοσιογράφος, δήλωνε ανέτοιμος να το συζητήσει.

«Ξέρω γιατί συμβαίνει και γνωρίζω επίσης ότι μπορείτε να το δείτε και υπό διαφορικό πρίσμα. Μια ομάδα που ξεκινάει καλά και προηγείται στους αγώνες της, δείχνει κάτι θετικό, το οποίο θέλετε να ξεχάσετε. Όμως, συμφωνώ με εσάς. Είναι αρνητικό να βρίσκεσαι σε θέση νίκης και να χάνεις τους βαθμούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τότεναμ.

Με τον δημοσιογράφο να επιμένει να μάθει το ποια είναι η αιτία. «Αυτό είναι κάτι που δεν είμαι έτοιμος να συζητήσω μαζί σας. Θεωρώ ότι έχει να κάνει με ορισμένα χαρακτηριστικά μας ως ομάδα, αλλά δεν είμαι έτοιμος να το συζητήσω μαζί σας», για να ερωτηθεί στα… καπάκια για το πότε θα είναι. «Ίσως και ποτέ», σχολίασε ο 58χρονος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x