Την δυνατότητα να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ έχει εδώ και λίγες ημέρες ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα προπονούνταν μόνος του, εξαιτίας ενός ποσταρίσματός του στο Facebook με το οποίο είχε αφήσει αιχμές για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο, και με απόφαση της διοίκησης της ομάδας είχε τεθεί σε… καραντίνα.

Ωστόσο αυτό άλλαξε και πλέον ο Έλληνας αμυντικός μετά από άδεια που εξασφάλισε θα μπορεί να λάβει μέρος στις προπονήσεις της Κ20 και να συμμετάσχει σε ομαδικό πρόγραμμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πράτες της Κρουζέιρο»

Από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ… μέχρι τον ΟΦΗ: Πού θα καταλήξει το πρόστιμο των 400.000€ του Μάριου Ηλιόπουλου

Οργή Ηλιόπουλου: Πρόστιμο 400.000€ και απαίτηση για τρεις σερί νίκες - «Απαράδεκτο αποτέλεσμα, χωρίς κανένα άλλοθι»!

Άρης: Ακολούθησε μέρος της προπόνησης ο Μισεουί

Επίσημη η «βόμβα» Πανσερραϊκού με Τεϊσέιρα - Eίχε πωληθεί 50 εκατ. ευρώ και έχει 45 συμμετοχές στο Champions League!

Παντελίδης: «Να συνεχίσουμε την ανηφόρα που έχουμε πάρει - Θέλω να βοηθήσει και ο κόσμος»

Τσακίρης: «Έχει πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον η ΑΕΚ και για αυτό θέλει 6άρι ο Νίκολιτς»

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά του φετινού Ολυμπιακού, οι προσθήκες και η καλύτερη διαχείριση»

Η τιμωρία στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Novibet και το ποινολόγιο της Stoiximan Super League

Οι αγκαλιές με τους παίκτες και η ομιλία: H πρώτη προπόνηση του Ράσταβατς στον Asteras AKTOR

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.