Τίτλοι τέλους για τον Σίλβιο Προτό.

Ο Βέλγος -παλαίμαχος πλέον- πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λίγους μήνες πριν κλείσει τα 38, ύστερα από μια παρουσία 22 ετών στο επαγγελματικό επίπεδο. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Λάτσιο, όπου βρέθηκε από το 2018 και για 2,5 σχεδόν σεζόν.

«7.069 μέρες από το πρώτο μου παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία. Ήρθε η ώρα για μένα και τις πρώτες μου άσπρες τρίχες να αφήσουμε τα γάντια μακριά», ανέφερε ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού (2017-2018), αλλά και: «πολλές επεμβάσεις, τόσα γκολ που έσωσα, αλλά και δέχθηκα».

Ο Προτό έγινε γνωστός από την παρουσία του στην Άντερλεχτ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2005 έως το ’16, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Βελγίου. «Είναι τιμή μου που ξεκίνησα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, στο οποίο θέλω να αφοσιωθώ στο πάθος μου, τα σχέδια μου και την οικογένειά μου που με στήριξε. Ευχαριστώ τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου που με έκαναν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου στα μάτια τους. Ευχαριστώ στους οπαδούς, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους μου. Λέω αντίο στον κόσμο που με έκανε αυτό που είμαι», δήλωσε ο Προτό.

Διαβάστε επίσης



Μπόλονι για Ρονάλντο: «Όταν τον είδα του είπα ότι θα γίνει σαν τον Εουσέμπιο και τον Φίγκο»

Ξέσπασμα Ζιντάν κατά ΜΜΕ: «Να σέβεστε τη δουλειά μας»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube