Ένα από τα πρόσωπα κλειδιά για την εξαιρετική πορεία του Άρη το τελευταίο δίμηνο, είναι ο Γάλλος στόπερ, Λίντσεϊ Ροζ. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός εμφανίζεται πολύ χαρούμενος με το κλίμα που έχει βρει στον Άρη και σε δηλώσεις του στον Αrena FM, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Άρη και τη νέα σεζόν.

«Από την αρχή με υποδέχτηκαν πολύ καλά, όλοι στην ομάδα. Και τα μέλη και οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε ευτυχείς γιατί είχαμε καλά αποτελέσματα» είπε ο Γάλλος που εξέφρασε την πίστη του, ακόμα και για κατάληψη της 4ης θέσης: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πέμπτοι, σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Πιστεύουμε οτι μπορούμε να προσπεράσουμε τον Ατρόμητο, να είμαστε εμείς τέταρτοι. Υπάρχουν ελπίδες και για τρίτη θέση, αλλά προτεραιότητα άμεση, πιο ρεαλιστικά, είναι να βρεθούμε στην τετράδα. Και μόνο όμως που είμαστε σε τροχιά εξόδου στο Europa League, είναι πολύ καλό».

Όσο για το αν θα παραμείνει και του χρόνου στον Άρη, ο Ρος απάντησε: «Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου. Στο τέλος είναι μια απόφαση που εμπλέκει πολλούς, όπως ο Άρης, η Λοριάν, αλλά και η οικογένειά μου. Είναι κάτι που δεν σκέφτηκα ακόμα. Μένω επικεντρωμένος στα πέντε τελευταία ματς. Δεν ήθελα ακόμα να ασχοληθώ με αυτό. Όλοι μαζί, θα πάρουμε την απόφαση που πρέπει, όταν πρέπει. Τώρα προέχει να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη και είμαι συγκεντρωμένος εκεί. Είναι αλήθεια οτι ο γιος μου πηγαίνει ήδη σε γαλλικό σχολείο. Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί, ζεστοί. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Μας υποδέχτηκαν όλοι πολύ καλά».

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Στρακόσα πανηγύρισε, ο πατέρας του αποκάλυψε το… χαμένο deal με την ΑΕΚ!

Το εκπληκτικό drone-βίντεο από τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ηλιόπουλος και κόσμος της ΑΕΚ έγιναν ένα: Το «Αγάπα με» και η αποθέωση στη σουίτα

Καραπαπάς: «Άλλοι φωνάζουν το όνομα του Αλμέιδα σε 6άρα, άλλοι του Μεντιλίμπαρ σε 1-1 - Το λες και Σύνδρομο Στοκχόλμης»

Πήλιος: «Δικαιώθηκα για όσα έχω περάσει, δεν είναι εύκολο για εμάς που τα ακούμε πιο πολύ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε των playoffs και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

«Μια αγκαλιά μπορεί να σώσει ζωές»: Συγκλονιστικός Ρότα, έστειλε μήνυμα για τις αυτοκτονίες των δύο 17χρονων!

Αθανασίου: «Το διαφορετικό ''κατόρθωμα'' του Παναθηναϊκού του Μπενίτεθ»

Προσωρινή ανησυχία με το παιδί του Μουκουντί που χάθηκε - Πανηγύρισε όλο το γήπεδο όταν βρέθηκε!

Στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το 14ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ!

TAGS: Άρης