Στη δουλειά -για την πραγματοποίηση του ονείρου της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια- μπορούν να στρωθούν κι επίσημα στην ΑΕΚ.

Μετά τη σύσταση της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» (η οποία θα αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου της «Ένωσης») το απόγευμα της Τρίτης στελεχώθηκε πλέον και το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Στη σύσκεψη που έγινε λοιπόν στα γραφεία της AEGEAN στον Πειραιά οριστικοποιήθηκε το σχήμα που θα «τρέξει» τις διαδικασίες, με τον εφοπλιστή Γιώργο Δαλακούρα να αναλαμβάνει (όπως ήταν γνωστό) τη θέση του προέδρου.

Εκείνη του αντιπροέδρου θα έχει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ ρόλο -ως μέλος- θα έχει και ο Πέτρος Παππάς.

Όσο για τις θέσεις των άλλων δυο μελών, καλύφθηκαν από τον πρώην Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Διονύση Γιαννακόπουλο και τον γιατρό Παρασκευά Κοσμίδη, ενώ στον Νίκο Στράτο ανατέθηκαν τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή.

Όλοι αυτοί, δε, συζήτησαν ήδη τις επόμενες κινήσεις στο θέμα του γηπέδου, ενώ φέρεται να παρουσιάστηκαν και σ’ εκείνους από τον Δημήτρη Μελισσανίδη (όπως και στα ιδρυτικά μέλη της «Δικέφαλος ΑΕ») τα προσχέδια που υπάρχουν στα χέρια του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ της "Δικέφαλος 1924" Α.Ε. και ακολούθως συνεδρίασε όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Γιώργος Δαλακούρας - εφοπλιστής
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μελισσανίδης - επιχειρηματίας
Μέλη: Πέτρος Παππάς - εφοπλιστής
Διονύσης Γιαννακόπουλος - πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου
Δρ. Πάρις Κοσμίδης - Παθολόγος - Ογκολόγος

Γενικός Διευθυντής της εταιρίας ορίστηκε ο κ. Νίκος Στράτος»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επικό τρολάρισμα από τον Πανθρακικό που βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδό του στη Super League 2

Πήρε το ντέρμπι και… προβάδισμα ανόδου ο Πανθρακικός, «ξέρανε» τον Άρη στο 89' και πάτησε κορυφή ο Πύργος!

Ο Ηλίας Κώτσιος ανέβασε τον Εργοτέλη Γ' Εθνική και του έγραψε τραγούδι!

Γ’ Εθνική: Ισόπαλο το ντέρμπι και κορυφή για Άρη Πετρούπολης - Συνεχίζουν μαζί Πανθρακικός και Απόλλων Καλαμαριάς

Σιόντης για την ανακοίνωση παικτών ΠΑΣ: «Δεν μπορώ να κρύψω την έκπληξη, την απογοήτευση και τη βαθιά μου θλίψη»

Μπαράζ ανόδου Γ' Εθνικής: Πανθρακικός και Καλαμαριά με το δεξί - Ισοπαλίες στον 2ο όμιλο!

Κυπελλούχος Πειραιά για 4η σερί σεζόν ο Εθνικός!

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

TAGS: A.E.K.