Γ' Εθνική

Ούτε… μισή ΑΕΚ

Το «καλό» φιλικό είναι το Σάββατο με την Ομόνοια. Εκεί όπου θ’ αποκαλυφθεί στον κόσμο της. Γι’ αυτό η ΑΕΚ πάει χωρίς «βασικούς», με πολλούς πιτσιρικάδες, αλλά και τον Πόποβιτς στο τουρνουά της Ραφήνας

Κάθε τεστ είναι ευπρόσδεκτο για την ΑΕΚ. Ειδικά όταν μένει αρκετός καιρός μέχρι ν’ αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της. Το σοβαρότερο όμως είναι αναμφίβολα αυτό του Σαββάτου με την Ομόνοια.

Γι’ αυτό -αναπόφευκτα- το τουρνουά της Ραφήνας (όπου η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει σε 45λεπτα παιχνίδια την τοπική Τριγλία και τον νικητή του Απόλλων-Πανιώνιος) θα περάσει σε δεύτερη μοίρα για την «Ένωση».

Έτσι, από την αποστολή που ανακοίνωσε σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας δεν λείπει μονάχα ο Τσιρίλο (που έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο) και ο Σταθάκης (λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων). Αλλά και πολλοί ακόμα που προφυλάχθηκαν για το «καλό» φιλικό του Σαββάτου, όπως οι Ντακόλ, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Γεωργέας, Ανάκογλου, Ράμα, Πεταυράκης και Τσούπρος.

Έξω έμεινε, δε, και ο Θαναηλάκης (που έχει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) αλλά και ο Ντούμπερετ, που έχει ανάγκη ξεκούρασης μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Ρόβας, ο Πόποβιτς (που ούτως ή άλλως χρειάζεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του), αλλά και ο νεαρός Καζβιρόπουλος (παρόλο που την Τρίτη ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης).

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν η αποστολή που θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Ραφήνα στις 15:00 (όσοι δε συμμετέχουν σ’ αυτή θα προπονηθούν στις 09:00 στα Σπάτα) θα αποτελείται από τους εξής: Βούρα, Καραγκιολίδη, Αργυρίου, Γροντή, Δημγκιόκα, Καζβιρόπουλο, Κάτσικα, Κέζο, Παληαρούτα, Παυλή, Ρόβα, Τζανετόπουλο, Τζάθα, Τσεβά, Τσουκαλά, Τσουμάγκα, Πόποβιτς, Μούργκα και Ζιβάνοβιτς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x