Γ' Εθνική

Ντακόλ: «Η ΑΕΚ ξανά εκεί που αξίζει»

Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα βρίσκεται και πάλι στη Σούπερ Λίγκα μετά από δύο χρόνια δήλωσε ο Αλεσάντρε Ντακόλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε επίσης πως η «Ένωση» ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο.

Τη βεβαιότητά του για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια εξέφρασε ο Αλεσάντρε Ντακόλ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της «Ένωσης», με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, τόνισε πως δεν τον επηρέασε καθόλου το γεγονός πως θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει για χρόνια στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Πάντα δουλεύουμε για το γκολ. Γι' αυτό ήρθα και στην ΑΕΚ. Πάντα είναι ωραίο να βάζεις γκολ και πολύ περισσότερο σε ένα ντεμπούτο. Αυτή την εμφάνιση που είχαμε με την Καλλιθέα πρέπει να τη συνεχίσουμε και στο πρωτάθλημα. Πάντα δουλεύω για να παίζω στην καλύτερη ομάδα κι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Ελπίζω να μείνω εδώ για χρόνια, να κάνω τη δουλειά που πρέπει και να αφήσω τον κόσμο ευχαριστημένο.

Δεν σκέφτηκα καθόλου το ότι η ΑΕΚ παίζει στην Γ' Εθνική. Υπομονή δυο χρόνια και μετά η ΑΕΚ θα είναι ξανά εκεί που αξίζει και είμαι 100% σίγουρος γι' αυτό»
, τόνισε ο Ντακόλ, ο οποίος αναφέρθηκε και σε δύο φίλους του, οι οποίοι έχουν επίσης φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Τον Ριβάλντο και τον Λεονάρντο:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Ριβάλντο, επειδή είναι λίγες μέρες που έχω υπογράψει. Αυτός αγαπάει την ΑΕΚ, αφού του είχαν φερθεί πολύ καλά και σίγουρα θα ξαναμιλήσουμε. Ίσως να το γνωρίζει ήδη ότι είμαι εδώ. Και με τον Λεονάρντο έχω επαφή. Είναι καλό παιδί. Πάντα έχει στο μυαλό του να γυρίσει στην ΑΕΚ και μακάρι να ξαναπαίξουμε μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x