Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από τη στιγμή που ο Φορτούνης είναι στην κατάσταση που είναι και ο Χάμες είναι εκτός έναν μήνα, δεν μπορείς να βγάλεις τον Φορτούνη από την ενδεκάδα. Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Φορτούνης είναι Έλληνας και αντιλαμβάνεται πλήρως τις απαιτήσεις και τη σημασία του προσεχούς ντέρμπι. Εκτός από τον Χάμες, και ο Γκάρι μπορεί να είναι στην αποστολή, αλλά και αυτός έχει έναν μήνα να παίξει. Επίσης, έχει και την ευπάθεια στους τραυματισμούς. Εκτός είναι ο Εμβιλά, μέσα είναι ο Σαμασέκου και ο Ρέτσος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένουμε πλέον τις δοκιμές του Μίτσελ για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου μονομαχούν ο Ραμόν και ο Ρέαμπτσιουκ, και για το άκρο της επίθεσης. Ο Μπιέλ φαίνεται πως θα ξεκινήσει στο ένα φτερό και μάλλον θα είναι ο Κανός στο άλλο, αλλά δεν μπορούμε να ξεγράφουμε τον Μασούρα. Σήμερα-αύριο θα δούμε τι θα δοκιμάσει ο Μίτσελ, ξεκαθαρίζοντας λίγο τα πλάνα του. Ο Μπακαμπού είναι φαβορί για την επίθεση, αλλά είναι πρόβλημα ότι δεν έχει σκοράρει σε ντέρμπι», πρόσθεσε.

Ακούστε πως σχολίασε ο ίδιος το ντέρμπι για τον Ολυμπιακό

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube