Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει την Κυριακή όπως με τον Παναθηναϊκό»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το δικό του σχόλιο για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας με αφορμή το χθεσινό διπλό της Ένωσης στο Περιστέρι αλλά και το προ εδώ εβδομάδων «τρίποντο» του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα σχολίασε ότι, όπως αποδεικνύεται, τα πιο επώδυνα αποτελέσματα των Πειραιωτών στο φετινό πρωτάθλημα ήταν τα τρία παιχνίδια στο Βικελίδης, Περιστέρι και Γιάννενα.

Σε αυτά ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 65’-75’, κι όμως πήρε μόλις 2 από τους 9 βαθμούς, αφού έχασε από τον Άρη και έφερε ισοπαλίες με Ατρόμητο και ΠΑΣ, 1-1 και 2-2, αντίστοιχα.

Για το ντέρμπι της Κυριακής στη Φιλαδέλφεια, στάθηκε στη συνάντηση του Γιάννη Βρέντζου με τους αρχηγούς στο Ρέντη και στην κατά γενική ομολογία ανάγκη να παίξει ο Ολυμπιακός τουλάχιστον το ίδιο καλά, όπως είχε παίξει με τον Παναθηναϊκό τις προάλλες στο Καραϊσκάκη, όπου είχε βγάλει και ενέργεια, και ταχύτητα και ένταση.

«Μόνο έτσι θα μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι κοντά σε καλό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ», σχολίασε. «Πάντως, όπως κάνουμε κριτική στον Ολυμπιακό, πρέπει να δεχθούμε ότι η ομάδα μετά το πολύ κακό αποτέλεσμα στη Φιλαδέλφεια για το Κύπελλο, πραγματικά αντέδρασε όπως έπρεπε και έχει πετύχει 15 γκολ σε 3 ματς με Παναιτωλικό, Λαμία και Λεβαδειακό, και κάνοντας την καλύτερή της εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, άσχετα αν τελικά δεν κατάφερε να τον κερδίσει».

Και κατέληξε λέγοντας ότι οι πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν πως ο διαιτητής αυτή τη φορά θα είναι Elite, κάτι σπάνιο τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x