Στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ομαδικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι (στις 13:30), πήρε η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης.

Οι Θάλεια Δάμπαλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Ζωή Καράγγελου, Σοφία Μαλκογεώργου, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου, Βασιλική Θάνου και Δανάη Τσαπραλή, υπό τους ήχους τραγουδιών του θρύλου της soul και της funk Τζέιμς Μπράουν, συγκέντρωσαν 247.2800 βαθμούς στον προκριματικό του αγωνίσματος.

Έτσι η «γαλανόλευκη» ομάδα κατέλαβε την 9η θέση, μεταξύ 26 χωρών, και πήρε το «εισιτήριο» για τη 12άδα του τελικού, με το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα του κόσμου να είναι ο επόμενος στόχος της Εθνικής ομάδας.

Την πρώτη θέση του προκριματικού πήρε η Κίνα με 306.2460 βαθμούς και ακολούθησαν η ανεξάρτητη ομάδα από τη Ρωσία (295.4633β.) και η Ισπανία (288.4091 β.).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές Ευρώπης δίνουν ραντεβού στο Santorini Experience 2026

Τελικές προετοιμασίες για την έναρξη των εθνικών κατηγοριών πινγκ πονγκ στην Ελευσίνα με παρούσα τη διοίκηση

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ: «Ασημένιοι» στο διπλό ανδρών Χατζηλυγερούδης/Μαδέσης, τρίτη η Γερασιμάτου στο απλό

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ: Στις θέσεις 5-8 του διπλού μικτού Χατζηλυγερούδης/Γερασιμάτου

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μουσελίμης στη παράκτια κωπηλασία

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ: Χάλκινο μετάλλιο η Εθνική ανδρών, τέταρτες οι γυναίκες

Βικέλας στην 90ή ΔΕΘ: Διαφορετικές φανέλες, κοινές αξίες

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ: Αρχή με πέντε νίκες σε έξι αγώνες για τις Εθνικές μας ομάδες

Στις θέσεις 5-8 του Para Elite της Γαλλίας ο Χατζηκυριάκος

Θρίαμβος για την ελληνική ιστιοπλοΐα στους 54ους Βαλκανικούς Αγώνες στον Βόλο