ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Δεν το περίμενα εφόσον θα έπαιζε στους ίδιους ρυθμούς, όπως και σε όλες τις προηγούμενες εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Ολοκληρωτικές και δεν αφήνουν κανένα σημείο αμφισβήτησης, ακόμη κι όταν έβαζε γκολ οφσάιντ ο Πέλκας...

Στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ έδωσε δικαιώματα και το πλήρωσε ακριβά, με την ήττα, που δεν θα τον βλάψει, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο. Και θα πρέπει να δείξει σθένος πραγματικού πρωταθλητή για να τελειώσει τη δουλειά. Αν βέβαια δεν τον στείλουν αδιάβαστο με τιμωρία που θα ανατρέψει ολοκληρωτικά την εικόνα της κατάταξης και θα χρειαστεί μεγάλη τύχη για να επανέλθει στην κορυφή.

Το περιθώριο της ήττας το εξετάσαμε πριν από καιρό. Δεν μπορεί παρά να επιτρέπεται όταν υπάρχουν αρκετοί αγώνες μέχρι το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διατηρήσει το κίνητρο όσο το δυνατόν πιο έντονο και να διαχειριστεί μια ήττα για να φιλτράρει τα σημεία που τον δυσκόλεψαν και του δημιούργησαν πρόβλημα.

Θα του πέσουν όλα μαζί... Η απόφαση για το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, η ήττα στην Τρίπολη και ο αγώνας με την ΑΕΚ στην Τούμπα, που είναι άγνωστο αν θα γίνει με κόσμο ή σε άδειο γήπεδο, δεν είναι λίγα.

Ο ΠΑΟΚ της Τρίπολης δεν ήταν μακριά από την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή, αλλά, υπήρχε ατυχία ή και τύχη σε ορισμένα σημεία που θα μπορούσαν να διαφοροποιήσουν το αποτέλεσμα και να συζητούσαμε από διαφορετική σκοπιά. Με αποτέλεσμα που θα αφορούσε σε μια ακόμη στάση νίκης κι όχι κάτι λιγότερο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube