Γιώργος Ζαχαριάδης

Όταν ο ΠΑΟΚ καταλάβει ότι δεν είναι μόνος του

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ της περσινής ποιότητας και της χρήσιμης τεχνογνωσίας του πρωταθλητισμού, που δεν θα είναι πλέον μόνος του και αν δεν ενισχυθεί, θα έχει θέματα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Δηλαδή, αν δεν ήταν τυχερός ο Μίσιτς και δεν είχε σκοράρει με τη σέντρα που… έγινε γκολ 2-0, το παιχνίδι θα είχε λήξει 1-1.

Μη μου πείτε ότι η ατμόσφαιρα δεν θα μύριζε μπαρούτι με το 1-1 της πρεμιέρας, που συνοδεύει τη νίλα της Μπρατισλάβας;

Το ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε σημειώσει 1-2 γκολ και μια καθαρή νίκη θα το δεχθώ σε μια συζήτηση με… βολικές και ευχάριστες υποθέσεις.

Θα δεχθώ και το αποτέλεσμα που είναι κι αυτό βολικό για τον ΠΑΟΚτσή… Μόλις επέστρεψε από τα μπάνια του, τον έχει κτυπήσει ο ήλιος που ήταν ο άτιμος καυτός και εξακολουθεί να είναι το ίδιο μέρες τώρα, ε, πόσο θέλει για να φάει το παραμύθι;

Ποιο παραμύθι; Ότι ο ΠΑΟΚ, όπως έχει, είναι και πάλι νταμπλούχος.

Θα το βάλω στην άκρη. Θα μείνω στον Παναιτωλικό και τις μέρες που περνάμε παρέα με τον ΠΑΟΚ των προβληματισμών, των μεγάλων και μικρών κενών, με τα λάθη του και τα σκαμπανεβάσματά του.

Ψάχνεις να βρεις τον Ζαμπά, έρχεται ο Λημνιός και είναι ικανοποιητικός, είναι μια ομάδα που την… ψάχνει κι ο προπονητής της.

Είναι τελικά μια άλλη ομάδα αυτός ο ΠΑΟΚ; Είναι μια ομάδα που θα γίνει κάποια στιγμή του προπονητή της; Και για να προκύψει κάτι τέτοιο πόσος καιρός και –κυρίως- ποιες θυσίες θα πρέπει να γίνουν;

Ότι υπάρχει θέμα και αντιμετωπίζεται με μεταγραφές, το ξέρουμε όλοι. Ότι δεν έχει ενισχυθεί και όλη αυτή η ωραία ιστορία με τον Αγιαξ ήταν στο όριο του εξωπραγματικού (να τον αποκλείσεις χωρίς να έχεις κάνει μια καλή μεταγραφική κίνηση…) την έχουμε εμπεδώσει, κι αυτό το είδαμε και έχουμε στο μυαλό μας. Ότι με τις καλύτερες ομάδες (Αγιαξ) παίζεις καλύτερα και με τις υποδεέστερες (Σλόβαν) δεν είσαι… Άγιαξ, είναι λογικό και δεν θα δώσω συνέχεια.

Συνέχεια θα επιμένω πλέον σε κάτι που δεν χωρά καμία αμφισβητηση, ότι πλάκα με τον Ολυμπιακό δεν κάνεις και φέτος και να έχετε το νου σας, διότι εκεί θα παιχθεί το πρωτάθλημα κι ό,τι άλλο κυκλοφορεί.

Και κάθε μέρα που περνά, μόνο σε αυτό οδηγούμε και αν ο ΠΑΟΚ δεν θεωρεί ότι του έχει δοθεί και το φετινό νταμπλ, από σήμερα ή από τις πρώτες αγωνιστικές, τότε ας το αποδείξει με ενίσχυση και ό,τι άλλο χρειάζεται για να μείνει σταθερός, ικανότερος των αντιπάλων του, ασφαλής στην πορεία του για να παραμείνει στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x