Τα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών κλέβουν την παράσταση αυτό το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αν δεν υπάρξουν άλλα προβλήματα με τη ραγδαία διασπορά του κορωνοϊού η δράση αρχίζει το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής με τον μεγάλο τελικό.

Στους ημιτελικούς συγκρούονται ο Ολυμπιακός με το Ρέθυμνο (σήμερα στις 17:00) και το Πέρα Αθηνών με τον Παναθηναϊκό (αύριο στις 10:00).

Η ΕΦΟΕπΑ έχει εξασφαλίσει τη ζωντανή μετάδοση των ημιτελικών, όπως και του κυριακάτικου τελικού και νωρίτερα παρουσίασε τα Pre Game των αγώνων της 4άδας.

Στο κανάλι της ομοσπονδίας στο youtube αναρτήθηκαν δύο ξεχωριστά βίντεο για τους ισάριθμους ημιτελικούς με δηλώσεις προπονητών και αθλητών και πολλά πλάνα από φετινούς αγώνες.

Για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ρέθυμνο το Pre Game, στο οποίο μιλούν ο Γιώργος Χριστοφοράκης, ο Τάσος Ρηνιώτης, ο Σπύρος Κιούφης και ο Νίκος Αντωνιάδης



Για τον αγώνα Πέρα-Παναθηναϊκός, για το οποίο μιλούν η Όλγα Γεωργοπούλου, ο Στράτος Δαμιανής, ο Λευτέρης Μάκρας και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube