Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του μαγαζιού που διατηρεί ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, στο Μικρολίμανο.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας και πρώην πρόεδρος του ΣΕΟ, είχε προκαλέσει σάλο με το σχόλιο του για τη βία κατά των γυναικών, τον περασμένο Νοέμβριο. Ένα θέμα, δε, το οποίο επανήλθε στην επικαιρότητα μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία.

Ο Τάσος Μπουντούρης είχε σχολιάσει στο Facebook «η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες».

Μετά τον χαμό, ωστόσο, που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο ίδιος τόνισε πως το σχόλιό του «ήταν απάντηση στην πιο πάνω ανάρτηση KAI MONO, ήταν ένα ειρωνικό σχόλιο που διακωμωδούσε την ελαφρότητα των άστοχων σχολίων».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H EOE δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ σε ομοσπονδίες για αγορά εξοπλισμού, υλικών και προετοιμασία

Στην Κροατία ο Μαρκουλάκης για το Eurotalents Development Camp III Under 13 της ETTU

Παναθηναϊκός: Άρχισαν οι εργασίες στον Βοτανικό για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη

ΕΟΕ: «Λύπη και αγανάκτηση για τα μεμονωμένα σχόλια περί της χορηγίας Μαρινάκη»

Βρούτσης: «Αύξηση 21,21% στη χρηματοδότηση από το Στοίχημα για ομοσπονδίες και σωματεία»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Οι κορυφαίοι του ελληνικού Αθλητισμού για το 2025

ΕΟΕ: Ο Μαρινάκης αναλαμβάνει την ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου

Ο Παναθηναϊκός σε άνδρες και γυναίκες και η ΑΕΚ στις γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή στο Europe Trophy πινγκ πονγκ 2025-2026

Ψηλά στα ευρωπαϊκά ranking list μετά τα μετάλλια σε διεθνή τουρνουά Μαδέσης, Παπαδημητρίου και Μαρκουλάκης

Xειμερινοί Ολυμπιακοί: 9 Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές πήραν άδεια για τους προκριματικούς