Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, η ΕΦΟΕπΑ εξέδωσε τεχνική και οικονομική εγκύκλιο για την περίοδο 2022-2023 με σκοπό «να οργανώσει την ελληνική διαιτησία σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες, τα οικονομικά στοιχεία και γενικά τη διαφάνεια του έργου της».

Η ΕΦΟΕπΑ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε γενικούς όρους, στα πλάνα της για την πραγματοποίηση σχολών διαιτησίας, σε οικονομικά δεδομένα, στην αξιολόγηση, και στην αποζημίωση διαιτησίας και επιδιαιτησίας.

Προαναγγέλλει τη δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου διαιτητών-επιδιαιτητών, την κατάταξή των διαιτητών σε τρεις κατηγορίες (δόκιμοι – τοπικοί, εθνικοί και διεθνείς) και την κατάταξη των επιδιαιτητών σε δύο (εθνικοί και διεθνείς), ενώ τονίζει ότι πρωταρχικός της στόχος είναι όλες οι διοργανώσεις να διεξάγονται με επίσημη διαιτησία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΑΚΑ: Νέα περίφραξη 7,5 χιλιομέτρων και αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας

Τετραήμερο δράσεων στο Αμοργιανό Φεστιβάλ 2026 «Vikelas Sports & Aegean Blue Classic Car IDORO»

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026