Δύο μήνες έχουν απομείνει για την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ήδη «σκάνε» τα πρώτα σενάρια για υποψήφιους στόχους που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα «torcedores», ο μάνατζερ του Κολομβιανού επιθετικού της Παλμέιρας, Μιγκέλ Μπόρχα, υποστήριξε πως οι Πειραιώτες είναι μεταξύ των «μνηστήρων» που εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς άσου.

«Ο Κούκα, προπονητής της Παλμέιρας προτιμάει τον Ντέιβερσον. Αλλά ο Μπόρχα έχει ανάγκη να παίζει. Στην Παλμέιρας ανήκει μόνο η Παλμέιρας μπορεί να πει αν θα πάει κάπου και πού. Πολλές ομάδες τον θέλουν. Η Τζούνιορ Μπαρανκίγια, η Ατλέτικο Νασιονάλ, ο Ολυμπιακός και η Λεβάντε», τόνισε ο ατζέντης του 25χρονου φορ.

O Μπόρχα έχει παίξει σε 35 αγώνες, με 7 γκολ συνολικά από τον περασμένο Φλεβάρη που πήγε στην Παλμέιρας με πενταετές συμβόλαιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Λατρεύω τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, μεγάλο κίνητρο για μένα να αντιμετωπίζω τον Μεντιλίμπαρ»

Χωρίς οκτώ με Λεβαδειακό ο Βόλος

Σαββόπουλος: «Θα γίνει και διαχείριση ενόψει Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ από τον Χιμένεθ»

Τσακίρης: «Το ματς με τον Άρη, το πιο δύσκολο ματς απ' αυτά που έχει μπροστά της η ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Πανσερραϊκό και οι εξελίξεις με Αντίνο»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις νίκες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

Κένι: «Όλα τα παιχνίδια είναι must win - Μαθαίνω πως λειτουργούν οι παίκτες, η ομάδα και ο προπονητής»

Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε καλό ματς, δεν απειληθήκαμε - Ήταν… ασταμάτητος ο Μαρτίνς»

Τσορμπατζόγλου: «Σε άλλη φάση ο ΠΑΟΚ, παίζει το ποδόσφαιρό του και βγάζει ποιότητα…»

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για Παναθηναϊκό και την αποχώρηση έξι παικτών του