Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για το αποψινό παιχνίδι με την Φράιμπουργκ, σημειώνοντας πως την περιμένει μία δύσκολη βραδιά, και αναφέρθηκε στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν για τη συνάντηση με τους Γερμανούς.

Στα μεταγραφικά, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε πως περιμένουμε εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τους ανθρώπους της Αλ Ραγιάν για τον Κολομβιανό σταρ.

Σε ό,τι αφορά τον Μπακαμπού, ο Γάλλος φορ θα περάσει και αυτός ιατρικά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Τρίτος είναι ο Κασάμι, ο οποίος έχει αναχωρήσει για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα, και να επιστρέψει για να υπογράψει και εκείνος στους Πειραιώτες, οι οποίοι παράλληλα μιλούν και με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που είναι ελεύθερος από τη Γαλατά. Ο Νορβηγός μπακ θέλει να γυρίσει και αναμένουμε την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως «προτάθηκε ο Κέιλορ Νάβας από τον Λουΐς Κάμπος, τεχνικό διευθυντή της Παρί, με τις πληροφορία από τη Γαλλία λένε ότι δεν υπάρχει απάντηση ακόμα από τον Ολυμπιακό και δεν είναι ξεκάθαρο τι θέλει ο Νάβας».

Τέλος, τόνισε πως «ο Ολυμπιακός μιλάει για έναν αμυντικό χαφ, όπου εκεί περιμένουμε να δούμε τι έκπληξη θα προκύψει. Από τα ονόματα που έχουμε, τον Μπακαγιόκο κοκ, δεν βλέπω εξέλιξη τις τελευταίες ώρες…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube