Stoiximan Super League

Η ανακοίνωση για Χάμες, σενάρια για Ομάρ, χαφ και τερματοφύλακα

Μέσα στην ημέρα αναμένεται ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες, ενώ παράλληλα υπάρχουν διάφορες πληροφορίες για περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός σταρ έφτασε στην Αθήνα χθες το μεσημέρι, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το δανεισμό του.

Από χθες, πριν τις 12, ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις πληροφορίες για το νέο μπαμ που ετοίμαζαν οι Πειραιώτες.



Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε η ενημέρωση πως ο Χάμες βρίσκεται στην Αθήνα για τα διαδικαστικά και το απόγευμα αποκάλυπτε τα δεδομένα της υπόθεσης.



Όπως ανέφερε, οι πρωταθλητές αποκτούν τον Κολομβιανό μέσο δανεικό για έναν χρόνο από την Αλ Ραγιάν, στην οποία θα πληρώσουν ως «ενοίκιο» μισό εκατομμύριο.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν οψιόν αγοράς του 31χρονου άσου το καλοκαίρι του 2023 για 3 εκατ. ευρώ.



Η μεταγραφή, λοιπόν, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και ο Χάμες θα βρίσκεται στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της νέας του ομάδας με τη Φράιμπουργκ.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται σήμερα στην Αθήνα και ο Σεντρίκ Μπακαμπού που αποτελεί το επόμενο «χτύπημα» του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή χαφ, που είναι αναγκαία για τους πρωταθλητές Ελλάδας παραμένουν πάντα στο προσκήνιο οι περιπτώσεις του Μπακαγιόκο και του Γκαρθία, ενώ είναι ανοικτό τι θα συμβεί με τον Παϊτίμ Κασάμι.

Παίζει, βέβαια, και η επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή, ενώ για τα άκρα ακούγεται του Ομάρ που νέα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ.

Τέλος, μένει να φανεί τι θα γίνει και με τον τερματουφύλακα, με τις φήμες για τον Πασχαλάκη να συνεχίζονται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό για τον διεθνή τερματοφύλακα και πρώην άσο του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x