Στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α πραγματοποιεί την Παρασκευή τελετή βραβεύσεων και θα έχει δίπλα της προσωπικότητες της αθλητικής και πολιτικής ζωής του τόπου, όπως βέβαια και πολλά μέλη της πλατιάς «οικογένειας» του πινγκ πονγκ. Η εορταστική εκδήλωση αρχίζει στις 19:00.

Στον πάντα φιλόξενο και ιδιαίτερο χώρο της ΕΟΕ, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι όλων των σωματείων, οι οποίοι θα θυμηθούν και θα χαιρετήσουν τις σπουδαιότερες στιγμές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης τα τελευταία χρόνια μαζί με διακεκριμένους αθλητές και σημαντικά πρόσωπα του αθλητισμού. Η γιορτή θα μεταδοθεί ζωντανά στο ίντερνετ μέσα από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο youtube.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει την απονομή των επάθλων στις ομάδες, οι οποίες κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις των διασυλλογικών πρωταθλημάτων μέσα στο χρονικό διάστημα από την περίοδο 2016-2017 έως την περίοδο 2021-2022 (με εξαίρεση εθνικές κατηγορίες, στις οποίες είχαν γίνει ήδη οι απονομές στους αγωνιστικούς χώρους και φυσικά την περίοδο 2020-2021, που είχε ακυρωθεί λόγω κορωνοϊού). Επίσης ειδικές βραβεύσεις σε ομάδες, αθλητές και στελέχη απ’ όλους τους τομείς του αθλήματος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με δύο φλουριά, τα οποία επιφυλάσσουν δώρα-έκπληξη στους τυχερούς. Μετά το πέρας της τελετής βραβεύσεων θ’ ακολουθήσει δεξίωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube