• Πλάκα πλάκα, οι εκτός λίστας του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι, φτιάχνουν ένα δικό τους ρόστερ!

• Με γκολκίπερ τον Κρίστινσον, δεξί μπακ τον Λαλά, αριστερό τον Κούτρη, σέντερ μπακ τον Σεμέδο και τον Αβραάμ, μεσαία γραμμή με Πέπε, Κούντε, Φορτούνη κι επίθεση Ροντρίγκες, Βρουσάι και Λοβέρα. Έχοντας εναλλακτικές, πάγκο που λέμε, τους Καραργύρη, Άβιλα, Νίκολιτς, Αποστολόπουλο, Καλογερόπουλο, Γιάννη Μασούρα, Κωστή, Φαντιγκά, Τσούμιτς, Νταμπό, Κεϊτά, Μαρίνο και τον νεοαποκτηθέντα Τσέχο σέντερ φορ Αλίγιαγκιτς! Άσε που έχω ξεχάσει τον Κινκουέ και τον Αλγκασίμ!

• Δύο ενδεκάδες είναι και πάνε ολοταχώς και για τρίτη! Και, ξέρετε, από τη μία αυτή η διαπίστωση δείχνει και ένα μεγάλο βάθος που έχει ο Ολυμπιακός με το ευρύτερο ρόστερ των παικτών του, από την άλλη όμως δείχνει και το μέγεθος της δυσκολίας που έχει να διαχειριστεί με την ανάγκη αποχώρησης τόσων και τόσων παικτών. Διότι, πολύ απλά δεν μπορεί μία ομάδα να προχωράει με 45-50 παίκτες.

• Για να καταλάβουμε: μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει δώσει μόλις τρεις παίκτες, κι αυτούς δανεικούς: τον Ονιεκούρου στην Τουρκία (Άδανα), τον Μάρκοβιτς στη Σερβία (Παρτίζαν) και τον Σουρλή στην Ολλανδία (Φορτούνα Σίταρντ).

• Την στιγμή που έχει να δώσει τόσους και τόσους. Διότι απ΄ όλους αυτούς που έμειναν εκτός λίστας, εκτός του Αβραάμ και των Άβιλα, Ροντρίγκες, δεν νομίζω άλλοι παίκτες να προορίζονται για το ρόστερ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν. Κι ο Αλίγιαγκιτς να είναι για τον Ολυμπιακό Β.

• Συνεπώς, κατανοούμε εύκολα πόσοι ακόμη είναι να φύγουν. Το καλοκαίρι θα είναι πολύ μεγάλο και σε αυτό το κομμάτι για τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube