Champions League

Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον γ' προκριματικό του Champions League

Η UEFA έκανε νωρίς-νωρίς γνωστά τα υπογκρούπ για την κλήρωση του γ' προκριματικού του Champions League (18/07, 13:00), με τον Ολυμπιακού να μαθαίνει τους πέντε υποψήφιους αντιπάλους του.

Συνήθως η UEFA ανακοινώνει τα υπογκρούπ μία ημέρα πριν τις κληρώσεις της, ακόμη και ανήμερα, αυτήν τη φορά, ωστόσο… βιάστηκε!

Ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας (18/07, 13:00), λοιπόν, χώρισε ήδη τα γκρουπ στο Champions League, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τους πέντε υποψήφιους αντιπάλους του στον γ' προκριματικό της διοργάνωσης, εφόσον, φυσικά, ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα.

Να σημειωθεί ότι, για την ώρα, δεν έχει χωρίσει ακόμη σε υπογκρούπ τις ομάδες του Europa Conference League, εκεί όπου έχουμε τους άλλους τρεις εκπρόσωπους της Ελλάδας στην Ευρώπη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη. Αυτό αναμένεται να συμβεί το βράδυ της Κυριακής ή ακόμη και το πρωί της Δευτέρας, αν και δεν αποκλείεται να έχουμε νεότερα νωρίτερα.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, έχει μάθει ήδη τα πιθανά… εμπόδιά του στον δρόμο για τα πλέι οφ, επαναλαμβάνουμε αν καταφέρει να ξεπεράσει εκείνο των Ισραηλινών σε πρώτη φάση.

Οι πιθανοί αντίπαλοι, λοιπόν, του Ολυμπιακού είναι:

- Απόλλων Λεμεσού
- Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) ή Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)
- Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) ή Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)

Μεγαθήριο, φυσικά, δεν θα βρει απέναντί του ο «ισχυρός» ο Ολυμπιακός, σε κάθε περίπτωση, όμως, όλες οι ομάδες, με εξαίρεση την ιρλανδική Σάμροκ ίσως, είναι επικίνδυνες. Από τη μία, άλλωστε, την πάτησε πέρυσι και αναφερόμαστε, φυσικά, στη βουλγαρική Λουντογκόρετς, η οποία είναι μεγάλο φαβορί κόντρα στη Σάμροκ.

Ποιες ομάδες «γλιτώνει»; Κάποιες, που θεωρητικά είναι πιο βατές…

Δηλαδή:

Μάριμπορ (Σλοβενία) ή Σέριφ (Μολδαβία)
Πιουνίκ (Αρμενία) ή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)
Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) ή Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)

Αναλυτικά τα υπογκρούπ της UEFA:

Ολυμπιακός: Οι 5 υποψήφιοι αντίπαλοι στον γ' προκριματικό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x