Ο Σοτζέι Μασούντ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα γκολ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι αρχικά διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Μοράν στον Γουάλας, ενώ στη συνέχεια υποστήριξαν πως το τέρμα της Ένωσης δεν έπρεπε να μετρήσει ως οφσάιντ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το φάουλ, ο Ισπανός μέσος χτυπά τον αντίπαλό του στο κεφάλι και έπρεπε να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα, άρα και να μην συνεχιστεί η φάση. Κάτι που λανθασμένα δεν έγινε, με την μπάλα να φτάνει στον εκτεθειμένο Μασούντ, ο οποίος ήταν ένα παπούτσι μπροστά από την άμυνα των γηπεδούχων.

Ωστόσο η αντίθετη κίνηση που κάνει ο Ιρανός μπερδεύει τον επόπτη (ο οποίος ωστόσο βρίσκεται εκτός θέσης), που δεν σηκώνει τη σημαία του και αφήνει τη φάση να συνεχιστεί με τον Μασούντ να πλασάρει εύστοχα για το 0-1.



Δείτε τη στιγμή του οφσάιντ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Τελικός σε ασπρόμαυρο φόντο και διαφορετικά «πρέπει»

Στο ίδιο τραπέζι πριν τον τελικό ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Γκαγκάτσης και Μπέος

Σημαντικές οδηγίες του ΠΑΟΚ για τον τελικό: «Προέλεγχοι σε δύο ζώνες, εισαγγελική εντολή καταγραφής εικόνας και ήχου»

Τσορμπατζόγλου: «Το δίλημμα για τον τερματοφύλακα και το ερωτηματικό με Μεϊτέ»

Σουργιάς: «Τα πλάνα του Κόντη και oι επιλογές για αντί-Γκονθάλεθ»

Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό πριν από τον τελικό: Το βίντεο του sport-fm.gr

Κόντης: «Ιστορικό παιχνίδι που περιμένει όλη η Κρήτη - Μπορούμε να χτυπήσουμε τον τελικό στα ίσα»

Λαμπρόπουλος: «Πιο έτοιμοι φέτος, θα το διεκδικήσουμε στα ίσα»

Λουτσέσκου: «Όσα συνέβησαν φέτος περιγράφουν τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ - Είμαστε όμως ακόμα εδώ και θέλουμε τον τίτλο»

Το μήνυμα Γκαγκάτση για τον τελικό του Κυπέλλου: «Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί μια ουσιαστική τομή για τον θεσμό»