Οι αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που θα δείξει η Nova και του ΠΑΟΚ που θα έχει ο ΟΤΕ, θα «κλέψουν την παράσταση». Θα είναι (τα περισσότερα) παιχνίδια με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά ακόμα και σε αυτή την (καλοκαιρινή) περίπτωση δεν θα λείπουν και οι «τηλεοπτικές κόντρες».

Παιχνίδια Ολυμπιακού,Παναθηναϊκού, αλλά και ΠΑΟΚ, τα οποία θα γίνονται την ίδια μέρα και (περίπου) ίδια ώρα και θα κάνουν την «ζωή» των οπαδών, αλλά και των συνδρομητικών ...δύσκολη.

Είναι, ωστόσο, χαρακτηριστική η περίπτωση του ερχόμενου Σαββάτου (12/7) όπου Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αγωνίζονται την ίδια στιγμή. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ξεκινούν τα φιλικά τους στις 18.00, ενώ του Ολυμπιακού η σέντρα γίνεται στις 19.00. Δηλαδή, για ένα ημίχρονο (το β' Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ με το α' του Ολυμπιακού) θα συμπέσουν τα φιλικά και των τριών ελληνικών ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18.00 αρχίζουν το Παναθηναϊκός-Λέγκια Γκντανσκ και το ΠΑΟΚ-Σταντάρ Λ. (στο Novasports 1 και τον ΟΤΕ TV Sport 4 αντίστοιχα) και στις 19.00 το Ολυμπιακός-Κρασνόνταρ (Novasports 2).

Απ' την αρχή, δηλαδή, οι μεγάλες ομάδες μπαίνουν στην κορυφή του ενδιαφέροντος, ενώ θυμίζουμε πως το «γαϊτανάκι» των φιλικών αρχίζει την Τετάρτη (9/7) με την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Αρκά Γκντίνια που θα δείξει (19.00) το Novasports 1.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube