Η εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ (1-1), δεδομένων των απουσιών και της δυναμικότητας του αντιπάλου, άφησε «γεμάτο» τον Γιώργο Τσακίρη, όπως τόνισε τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπάρχει φίλος της ΑΕΚ και ποδοσφαιρόφιλος που να μην έμεινε ικανοποιημένος από το ματς. Μένει μια πίκρα, γιατί μπορούσε να κερδίσει, αλλά μπορούσε και να χάσει ή να έρθει ισοπαλία όπως ήρθε. Ο Στάνκοβιτς έκανε ματσάρα, αλλά ο Γιόνσον έχασε την καλύτερη ευκαιρία στο ματς για να πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα. Το θέμα είναι πως η ΑΕΚ έφτασε στους τέσσερις βαθμούς σε δύο αγωνιστικές και είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος», ανέφερε.

Όσο για τον εξ αναβολής αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στην Opap Arena, είπε: «Το μεγάλο ‘πρέπει’ για την ΑΕΚ πλέον είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Δεν ξέρουμε αν θα προστατέψει τον Τσούμπερ μετά τις ενοχλήσεις που είχε και χθες έμεινε εκτός αποστολής. Είναι λίγο πρώιμο να μιλήσουμε ακόμη για σκέψεις για την ενδεκάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»

TAGS: A.E.K.